Snorkeling Koh Kood DiversSnorkeling

Het is een van de meest populaire activiteiten voor bezoekers van Koh Kood. De zichtbaarheid is niet altijd even cool, maar je hebt gegarandeerd een school vissen en prachtige koraaltuinen. Dit is een activiteit die absoluut op uw lijst moet staan. Snorkelen is heel eenvoudig. Er zijn geen sterke stromingen en je hoeft geen sterke zwemmer te zijn. We hebben alle veiligheidsuitrusting op de boot, dus als je een reddingsvest of zwemvest nodig hebt, hebben we het voor je beschikbaar. We bieden niet alleen snorkelen rond Koh Kood, maar we bieden ook elke zaterdag en woensdag snorkelen rond Koh Rang (marine park)

Koh Rang-schema

Voor onze dagtochten naar Koh Rang wordt u rond 08:00 – 08:50 opgehaald bij uw resort en met de taxi naar Bang Bao gebracht. De boot vertrekt rond 09:00 uur. Je gaat naar het Koh Rang-gebied, dit duurt ongeveer 90 minuten. Dan heb je ongeveer 45 minuten snorkelen in elk van de drie verschillende plaatsen rond Koh Rang. Gedurende deze tijd wordt de lunch aan boord van de boot geserveerd. (we hebben ook Vegetariërs om te eten – vertel het personeel wanneer je boekt) Vervolgens ga je rond 16.00 uur naar Koh Kood Bang Bao. Je bent om 16:30 – 17: 300 uur weer terug in je resort.

Prijs: snorkelen in Koh Chang is 1.200 BHT + park kost 200 THB

Elke snorkeltrip omvat een gratis transfer van / naar uw hotel en de boot is inbegrepen in de prijs plus één. In 2014 werd een toegangsprijs voor het Marine National Park in rekening gebracht. Dit is niet inbegrepen in de kosten van snorkel- (of duik) reizen. Het is alleen van toepassing op uitstapjes naar het gebied van Koh Rang. Eilanden zoals Koh Kood liggen niet binnen de grenzen van het Marine National Park, dus zijn vrijgesteld. De kosten zijn 200 Baht voor volwassenen en 100 Baht voor kinderen. (Thaise burgers betalen respectievelijk 40 Baht). Dit wordt door onze medewerkers verzameld op de dag van het boeken van personeel dat het gemakkelijk zal maken wanneer we aankomen in Koh Rang, het park dat Rangers zal doen Quik doet een hoofdtelling.

Koh Kood-schema

Voor onze dagtochten naar Koh Kood wordt u rond 08:00 – 08:50 opgehaald bij uw resort en met de taxi naar Bang Bao gebracht. De boot vertrekt rond 09:00 uur. Je gaat naar het Koh Kood-gebied, dit duurt maximaal 45 minuten. Dan heb je ongeveer 45 minuten snorkelen in elk van de drie verschillende plaatsen rond Koh Kood. Gedurende deze tijd wordt de lunch aan boord geserveerd. (Vegetariërs zullen ook worden verzorgd – vertel het personeel dat je vegetariërs eet). Vervolgens ga je rond 14.30 uur naar Koh Kood Bang Bao. Je bent rond 14.30 – 15.30 uur weer terug in je resort.
Prijs: snorkelen rond Koh Kood is 1000 THB