INCLUDED and PREREQUISITES


 DURATION : 3 or 4 DAYS

DIVES : 4

PREREQUISITES :

Om je in te schrijven voor de PADI Open Water Diver- of PADI Junior Open Water Diver-cursus :

 • minimaal 10 jaar oud voor PADI Junior Open Water Diver
 • minimaal 15 jaar oud voor PADI Open Water Diver
 • Weeten hoe je moet zwemmen
 • gezond zijn

 

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN :

 • PADI Open Water-boek (online of papieren versie)
 • PADI-duiktafel (elektronische versie)
 • Diving Log Book
 • PADI-certificeringskaart
 • Taxi van en naar uw hotel
 • Volledige set duikuitrusting (Aqualung-scubapro)
 • PADI-instructeur die Engels, Frans, Duits of Nederlands spreekt
 • Theorie lessen in de klas
 • Vaardigheden oefenen in de zee of in het zwembad
 • 4 duiken in de zee
 • Alle voorzieningen: toilet, douche en kleedkamer beschikbaar

Oxygen Kit en eerste hulp beschikbaar op de site

PADI Open Water cursus

De PADI Open Water Diver-cursus kan in 3 dagen worden afgerond en na voltooiing krijgt u een certificaat om naar 18 meter te duiken waar ook ter wereld. De Open Water Cursus bestaat uit 1 dag beperkte watertraining en duiktheorie en daarna 2 dagen van 4 opwindende open water duiken.

Hier bij Koh Kood Divers, geven we je veel opties over hoe je je PADI-cursus wilt voltooien. Het is tenslotte uw vakantie en we geven u graag wat flexibiliteit.

De cursus bestaat uit duiktheorie, beperkte watertraining en 4 duiken op een boot in open water.

Padi Open Water cursus je zult al je duik theorieën doen onder toezicht van een van onze instructeurs. We raden je ten sterkste aan een aantal van je lees- en kennisbeoordelingen te doen voordat je hier in Koh Kood aankomt, wat de tijd die je nodig hebt om in onze klas doorbrengt te verkorten. We sturen een code waarmee u het Open Water-boek van PADI kunt openen. Download de PADI-app (iPhone of Android) en je kunt de theorie lezen voordat je op vakantie gaat. Het is ook een geweldige manier om de tijd door te brengen tijdens de rit naar Thailand. Wat zou u meer tijd voor vakantie geven.

Theory

Op je eerste dag van de cursus begin je ’s ochtends en zal je duikinstructeur samen met jou een theorieonderzoek doen. Tot slot maakt u kennis met de apparatuur met de instructeur en vervolgens met het leuke gedeelte van de cursus. Op dit punt zul je je beperkte watertraining doen met een van onze instructeurs in beschut water. Je kunt al je beperkte watertrainingen in één dag voltooien.

In uw duiken bij beperkt water leert u alles wat u moet weten over het gebruik van duikuitrusting. Ook leer je hoe je onder water moet omgaan en voorbereid op elke situatie in het open water. Wij geven er de voorkeur aan om wat meer tijd met u te nemen in beschut water. Op deze manier bent u 100% comfortabel wanneer u in het open water gaat duiken. Je leert niet alleen veel, je zult ook veel plezier hebben om onder water rond te zwemmen.

Open water duiken

De laatste twee dagen van de cursus bestaan ​​uit uw open water bootduiken. Dit is de reden waarom je de cursus toch doet, toch? Het open watergedeelte van de cursus bestaat uit 4 open water duiken gedurende twee dagen. Je zult verschillende duikvaardigheden uitvoeren, zowel onder water als aan de oppervlakte, om ervoor te zorgen dat je een bekwame en veilige duiker bent. We hebben de vaardigheden verdeeld over 4 duiken, zodat je elke duik maar een paar vaardigheden hoeft te doen. Natuurlijk zult u het grootste deel van uw tijd besteden aan het duiken met uw instructeur en het verkennen van de onderwaterwereld.

Uw eerste dag met open water zal beginnen met het ophalen van u bij uw hotel rond 8-9 uur. We nemen je mee naar Bang Bao Koh Kood, waar je je instructeur ontmoet en je apparatuur op de boot installeert. De boottocht duurt ongeveer 45 minuten. Bij aankomst zul je je eerste duik doen in een van de ondiepe baaien. Tussen de duiken door, geniet je van een lunch en rust je uit voor je tweede duik. Na je tweede duik keert de boot terug naar en keert hij meestal rond 15:00 uur terug.

Je tweede dag van open water training begint opnieuw met een pick-up op 8-9. Afhankelijk van de duiklocatie waar we naartoe gaan voor je 3e en 4e duik, is de bootrit overal 45-80 minuten. Je doet je twee voltooide of “afstudeer duiken” met lunch ertussen en keert terug rond 15:00 uur.

Hartelijk gefeliciteerd

Nu is het tijd om te feesten !! Je bent nu een PADI-waterduiker en mag duiken tot een diepte van 18 meter. Ook kun je duikuitrusting en tanks huren over de hele wereld.

Heb je van je ervaring genoten en wil je graag je duikavontuur voortzetten?

Blijf de onderwaterwereld verkennen en word een PADI Advanced Open Water Diver (over 2-3 dagen)

Prijs: 14.500 THB

BOOK NOW