Koh Kood Zee Avonturen

Koh Kood Divers - Prime Dive Center in Koh KutWelkom bij Koh Kood Divers! Koh Kood is de eerste keuze voor je zee avonturen. Hier bij Koh Kood Divers bieden we onze gasten een relaxte en rustige atmosfeer aan, om schitterend te duiken en veel plezier te hebben. Of dat je nu ervaren plezier duiker bent, een beginner, of gewoon benieuwd bent wat duiken te bieden heeft, we kunnen alles aanbieden wat je nodig hebt. Als je een vraag hebt kun je contact met ons opnemen, hier of bel ons +66 (0) 856984122 <
Gelegen op de prachtige kusten van Bang Bao Beach, is Koh Kood Divers opgericht door Bob en zijn zoon Jessie, die beiden al jaren in Thailand leven en ook al jaren in de duik industrie werken. Samen hebben ze vanuit het niets Koh Kood Divers opgebouwd. Het is voor hun een lang gekoesterde droom geweest om een kleine duikschool op te richten met een goede klantenservice en een vriendelijke en relaxte aanpak om het duiken te leren. Koh Kood Divers is de verwezenlijking van deze droom. We streven er naar om onze klanten zo blij en comfortabel mogelijk te maken tijdens hun verblijf bij ons. Flexibiliteit is hierin de sleutel en, hier bij Koh Kood Divers, begrijpen we dat je naast het duiken ook hier bent voor vakantie. Lessen kunnen worden aangepast aan jouw schema, dus er is geen stress als je er iets langer over doet om je training te completeren. We kunnen ook naar je resort of accommodatie komen voor theorie lessen als je dat beter uitkomt.

 

 

Scuba Duiken op Koh Kood

Koh Kood (ook bekend als Ko Kut) is pas recent ontdekt voor zijn onderwater leven. Onze lokale duik plekken zijn daarom nog rustig en niet vol met mensen van grote duik ondernemingen. Scuba duiken opent een hele nieuwe wereld van avontuur en mogelijkheden – een combinatie van magische kleuren, schoonheid en eindeloos plezier! Er is niets vergelijkbaar met de sensatie van onderwater ademen en gewichtloos zweven tussen de kleurrijke vissen en het ongelofelijke onderwater leven in de Golf van Thailand. Dit zal een ervaring zijn die je nooit meer zult vergeten!

Diving in Koh Kood, Thailand

[singlepic id=92 w=380 h=230 float=left]

Koh Kood (also known as Ko Kut) has only recently been discovered for its exciting aquatic life. Our local dive sites are therefore pristine and not overcrowded by large diving operations. Scuba diving opens our eyes to a whole new world of adventure and possibilities – a magical realm of colour, beauty and endless fun! There is nothing quite like the sensation of breathing underwater and floating weightless amongst the colourful fish and the amazing marine life of the Gulf of Thailand. This will be an experience you will never forget!

 

Het eiland Koh Kood (Ko Kut)

[singlepic id=93 w= h= float=left]

Koh Kood is een van de best bewaarde geheimen van Thailand. Een rustig, tropisch smaragden eiland, voorzien met prachtige uitgestrekte witte zand kusten en geïsoleerde baaien land inwaarts. Je zult worden ontvangen door vriendelijk glimlachende mensen bij je aankomst, wakker worden bij kristalheldere azuurblauwe wateren, je dagen spenderen zwemmend in door de tropische zon gekuste baaien en genieten van de schaduwen van de kokosnoten bomen. Het eiland is pas recent toegankelijk geworden voor toeristen en is daarom nog niet aangetast. Iedere dag wordt afgesloten met de warmte van een ondergaande zon met een verfrissende drankje in je hand. Het is heel makkelijk om verliefd te worden op dit eiland! Dus waar kun je beter Scuba duiken leren dan in Koh Kood? Ons water is nooit koeler dan 26 graden en het gemiddelde jaarrond is rond de 30 graden. De ondiepe baaien en rustige wateren maken Koh Kood een uitstekend en veilig paradijs om te starten met je duik avontuur.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]