Junior Advanced Open Water-cursus

De Junior Advanced Open Water-cursus kan in 2 of 3 dagen worden gedaan en bestaat uit 5 avontuurduiken. Je zult twee van deze avontuurlijke duiken, een diepe duik en navigatie moeten doen. En dan mag je nog 3 duiken kiezen uit de 15 beschikbare avontuurduiken. Waaronder, wrak (htms koh Chang) en nachtduik, wat is er geweldig om de onderwaterwereld ’s nachts te zien.

Eerst kiest u uw 3 avontuurduiken na een ontmoeting met een van onze instructeurs. Voor elk van de 5 avontuurduiken die je voor de cursus hebt voltooid. Je zult het hoofdstuk in de handleiding Adventures in Diving moeten lezen en de kennisoverzichten moeten invullen. Het is ook mogelijk dat we u een PADI-e-book sturen. Zodat u thuis kunt lezen voordat u hier in Koh Kood aankomt.

Dit is echt een leuke cursus en er is niet veel thuiswerken of studeren om te doen. En na voltooiing bent u gecertificeerd om tot een diepte van 30 meter te duiken.

Dag 1

We halen je bij je accommodatie op ongeveer 8: 15-8: 50 om je naar Bang bao bay te brengen. In ons duikcentrum zal je je duiken bespreken met je instructeur en bespreken wat je gaat doen tijdens de dagduiken en je voorbereiden wat je nodig hebt.

Je komt rond 10:00 uur aan bij je eerste duiklocatie, afhankelijk van welke duiklocatie jij en je instructeur voor de dag hebben gekozen. Je zult 2 duiken voltooien gedurende de dag met tussendoor lunch. Na je duiken bekijk je je kennisoverzichten met je instructeur en evalueer je de duiken. en dan tussen 14:15 en 15:00 terugkeren naar Koh kood.

Dag 2

Dag 2 zal vrijwel hetzelfde zijn als dag 1. Maar misschien doe je de nachtduik ophalen van je resort is rond 17.30 uur tot rond 19.30 uur. Na je duiken ga je terug naar de winkel om je kennisoverzichten af ​​te ronden en je PADI advanced open water-certificering te verwerken.