Bubblemaker Koh Kood Divers

Hier zijn de keuzes om te duiken met kinderen van 8 jaar oud tot 17 jaar

BubbleMaker (8yrs +)

De PADI Bubblemaker-ervaring is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met duiken in een poel van minder dan 6ft / 2 meter water. Het is leuk, gemakkelijk en veilig! Kinderen hoeven geen geweldige zwemmers te zijn om deel te nemen aan de Bubblemaker, maar ze moeten comfortabel in het water zitten.
Dit is een kans voor kinderen om te ervaren hoe diepzee-duiken is, onder. De directe supervisie van een PADI-instructeur. Ze zullen leren hoe ze met duikuitrusting speciaal voor kinderen kunnen werken en voelen de sensatie van het nemen van hun eerste adem onder water!
Typische sessies duren meestal ongeveer een uur (aanmelden / versnelling / leuke tijd inbegrepen)
Er is ook de mogelijkheid van een open waterervaring beschikbaar – een beschutte wateromgeving in een ondiepe baai hier in Koh Kood. Hierdoor kunnen kinderen echt duiken met vissen en koraal en zien waar duiken echt over gaat!

Prijs: 2,500 THB BOEK NU

Junior Open Water Diver (10-14 jr)

Jongeren in de leeftijd van 10-14 jaar kunnen de volledige PADI Open Water Diver-duikcursus volgen en na voltooiing worden ze Junior Open Water Divers met bepaalde leeftijdsgrenzen voor duiken: < / p>

 • Junior Open Water Divers van 10-11 jaar oud moet duiken met een PADI-professional of gecertificeerde ouder / voogd. Duiken mogen niet langer zijn dan 12 meter / 40 voet.
 • Junior Open Water Divers van 12-14 jaar oud moet duiken met een gecertificeerde volwassene.

  Prijs: 14.500 THB BOEK NU

  Junior Advanced Open Water Diver (12-14 jr)

  Jongeren kunnen het avontuur voortzetten en hun vaardigheden opbouwen door de Advanced Open Water Diver-cursus te volgen met een paar beperkingen

  • Junior Open Water Divers van 10-11 jaar moeten drie avontuurduiken voltooien om een ​​Junior Adventure Diver te worden. Ze moeten duiken met een PADI-professional of gecertificeerde ouder / voogd. Duiken mogen niet langer zijn dan 12 meter / 40 voet
  • Junior Open Water Divers in de leeftijd van 12-14 jaar mogen drie Adventure Dives voltooien. Om de Junior Adventure Diver-beoordeling of vijf Adventure Dives te verdienen om de Junior Advanced Open Water-beoordeling te behalen. Ze kunnen dan duiken met een gecertificeerde volwassene.

   Prijs: 13.500 THB BOEK NU